خیرخواه: «الفتی» دنبال ثبت حرکتی جدید است/ امیدوارم «سیاهی» کمترین خطا را داشته باشد

14 خرداد 1404
آرش عبدی

رضا خیرخواه، سرمربی تیم ملی ژیمناستیک هنری، در خصوص حضور دو ملی‌پوش ایرانی در رقابت‌های تک‌وسیله قهرمانی آسیا اظهار داشت: مهدی الفتی در بخش پرش خرک و سیاوش سیاهی در دارحلقه نمایندگان ایران خواهند بود.

وی افزود: الفتی در تلاش است تا یک حرکت جدید در پرش خرک ثبت کند؛ در صورت موفقیت، این دستاورد از یک مدال جهانی هم ارزشمندتر خواهد بود. البته الفتی پس از آسیب‌دیدگی، دوران استراحت را پشت سر گذاشته و با پیگیری تمریناتش برای انجام این حرکت آماده می‌شود.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک هنری درباره اینکه چه انتظاری از سیاوش سیاهی دارد: یادآور شد: سیاوش سیاهی، دیگر نماینده ایران، به‌عنوان ورزشکاری جوان در قهرمانی آسیا شرکت خواهد کرد و انتظاری که از او می‌رود این است که برنامه خود را با کمترین خطا انجام دهد.

خیرخواه تاکید کرد: این که با دو ژیمناست در قهرمانی آسیا شرکت می‌کنیم به این دلیل است که سایر ژیمناست‌ها در اردوی تیم ملی نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.

وی در پایان از رئیس فدراسیون ژیمناستیک و رئیس هیئت استان قزوین به‌دلیل حمایت‌هایشان قدردانی کرد.